Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
E-Sports
Concurs FIFA 21
16 Oct 2020

Concurs FIFA 21

Liga Profesionistă de Fotbal organizează, cu ocazia lansării recente a jocului FIFA 21, un concurs destinat tuturor fanilor echipelor din Liga 1 și, în același timp, pasionaților de FIFA 21. Astfel, în fiecare zi de miercuri, timp de 16 săptămâni, pe pagina de facebook a LPF vor fi publicate câte 6 întrebări referitoare la istoria câte unui club de Liga 1.

Concurenții care vor să câștige un cod de licență, la alegere, pe una dintre platformele PS4, XBOX ONE sau PC pentru jocul FIFA 21, trebuie să răspundă corect la cele 6 întrebări, dar și să afișeze, alături de aceste răspunsuri, o fotografie în care să arate că este fan al echipei respective. Și poate demonstra acest lucru dacă, în fotografie, apare cu tricoul sau fularul echipei favorite.

Se poate răspunde până în ziua de vineri, inclusiv, a fiecărei săptămâni, iar câștigător va fi declarat cel care răspunde primul în mod corect la toate cele 6 întrebări și atașează fotografia de suporter adevărat.

În ziua de marți a fiecărei săptămâni, LPF va face cunoscut numele câștigătorului, urmând să îl contacteze pe acesta pentru a-i oferi codul de licență pe platforma dorită.

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din E-Sports