Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Concordia îşi aminteşte cum este să câştigeSportPictures.eu
13 Mar 2014

Concordia îşi aminteşte cum este să câştige

Etapa a 23-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin a pornit mai devreme, fiind programat astăzi, 13 martie, primul meci. Pe terenul din sala „Concordia”, ilfovenii au venit după cincisprezece înfrângeri consecutive, iar constănţenii de la Farul după treisprezece. Aşadar, un meci al „răniţilor”, cu echipele de pe ultimele două locuri.

Gazdele au dat dovadă de ambiţie şi au jucat nu numai la scor, ci şi la spectacol, îndreptând un pic din imaginea şifonată din ochii suporterilor locali. Dominarea a fost categorică şi continuă, în nicio secundă nefiind vorba de avantaj pentru oaspeţi. Farul nu a reuşit nici acum să treacă de condiţia de „lanternă”.

  • CS Concordia Chiajna – CS BC Farul Constanţa 85 – 57 (23-16, 23-17, 20-12, 19-12)

Coşgheterii disputei din teren au fost: Petkovic (23 puncte) şi Mihai (16 puncte) - Concordia; Trandafir (15 puncte) şi Stănescu (12 puncte) - Farul.

Următoarele trei partide din etapă vor avea loc sâmbătă, 15 martie:

  • Steaua Eximbank Bucureşti primeşte replica echipei de pe locul trei, CS Municipal Oradea, în ceea ce poate fi numit un meci de importanţă maximă pentru bucureşteni, dar şi pentru oaspeţi.
  • BC Mureş Tg. Mureş joacă un meci echilibrat cu Energia Rovinari, ambele find în primele opt şi având de apărat rezultatele de până acum.
  • SCM U Craiova va avea o misiune relativ simplă în disputa cu Gaz Metan Mediaş, o echipă fără obiectiv pe final de retur; oltenii stau bine pe locul şase şi speră să îl păstreze, dacă nu chiar să urce.

 

Alte știri din Baschet