Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Comunicat de presă al clubului FC ViitorulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Aug 2017

Comunicat de presă al clubului FC Viitorul

În urma desființării echipei secunde a clubului, care a dus la apariția unor articole în presa centrală, FC Viitorula a făcut următoarele precizări prin intermediul unui comunicat:

1. După o experiență de trei ani cu echipa secundă s-a constatat că este mai bine ca aceasta să-și întrerupă activitatea din următoarele motive:
- jucătorii juniori din cadrul Academiei aveau nevoie de o altă motivație, de şansa de a face mai rapid pasul către prima formație.
- FC Viitorul a primit numeroase solicitări de la diverse cluburi din primele două ligi care au nevoie de jucători eligibili cu regula FRF privind criteriul de vârstă, mai ales că avem foarte mulți jucători tineri, de certă valoare, convocați constant la loturile naționale.

2. FC Viitorul nu a reziliat niciodată unilateral un contract, indiferent dacă jucătorul a plecat în schimbul unei sume de transfer sau liber de contract. Întotdeauna contractele s-au încheiat pe cale amiabilă, cu acordul ambelor părti.

Alte știri din Fotbal