Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Comunicat de presă al LPFMarius Dumbraveanu / Mediafax Foto
13 Mai 2017

Comunicat de presă al LPF

Sâmbătă, 13 mai 2017, în ultima etapă din play-off a Campionatului Național Liga 1 Orange, trei echipe își joacă șansa de a cuceri titlul de campioană, pe trei stadioane diferite.

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, domnul Gino Iorgulescu, din dorința de a păstra aceeași echidistanță manifestată față de toate competitoarele încă de la preluarea mandatului în fruntea LPF și de a nu lăsa loc niciunei speculații, generate de prezența sa pe vreunul dintre stadioanele unde se va decide câștigătoarea trofeului, informează că a ales să urmărească aceste ultime 90 de minute din play-off în fața televizorului.

Totodată, ca fost mare fotbalist și ca om implicat în acest fenoment de mai bine de patru decenii, domnul Gino Iorgulescu înțelege emoțiile și încărcătura psihică a celor implicați direct în această luptă sportivă și nu dorește să folosească acest eveniment, în care bucuria câștigătorilor ar putea genera importante beneficii de imagine. Fotbalul are nevoie de valoare, Liga Profesionistă are nevoie de solidaritate și unitate și nu de exerciții de PR. 

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Fotbal