Business sport
Comunicat de presă FC Oțelul GalațiSportPictures.eu
12 Iun 2014

Comunicat de presă FC Oțelul Galați

Fotbal Club Oțelul Galați anunță suporterii și publicul larg că a făcut un pas important în vederea asigurării continuității activității sportive la cel mai înalt nivel. Clubul nostru a ajuns la un acord de colaborare și consultanță cu Aspen Alpine Management Pty Ltd din Australia, o subsidiară de management a firmei Aspen Alpine Pty Ltd, care este unul dintre acționarii principali ai echipei de fotbal Melbourne Victory FC și ai firmei de avocatură BMA Lawyers, firmă cu mare experiență în domeniul sportului și un mare contractor al Departamentului Emigrării al statului australian. Firma Aspen Alpine a avut un rol principal în a crea din Melbourne Victory FC liderul fotbalului australian, fiind echipa cu cel mai mare profit și cei mai mulți suporteri.

Conform înțelegerii, Aspen Alpine Management va asigura servicii de consultanță și management sportiv pentru întreaga activitate fotbalistică a Clubului nostru, în vederea alegerii unor soluții eficiente și construirii unei strategii fezabile pentru sezonul competițional 2014-2015. „Angajamentul presupune că Aspen Alpine Management va gestiona întreaga activitate a Clubului. Concret, compania va realiza și un audit sportiv la Club și va avea un cuvânt de spus în alegerea antrenorului, formarea lotului și stabilirea strategiei de abordare a următorului sezon competițional”, declară Lucian Ciofoaia, Administrator Special al Clubului.

Realizarea acestui audit de către Aspen Alpine Management este un prim pas în procesul de preluare a Clubului de către un grup de investitori în fotbalul internațional, cu care Clubul poartă negocieri. Precizăm că, deocamdată, Clubul nostru nu are mandat de a face publică identitatea grupului de investitori, dar va anunța suporterii și publicul larg imediat ce acest lucru va fi posibil. Managerul firmei de consultanță va începe chiar de mâine activitățile preliminare pentru pregătirea Clubului în vederea participării în următorul sezon competițional. O conferință de presă cu directorul firmei Aspen Alpine Management și conducerea Clubului va avea loc în următoarele zece zile.

sursa: fotbalclulotelul.ro

Alte știri din Business sport