Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Comunicat al suporterilor de la FC ArgeșIonel Iancu / Mediafax Foto
31 Iul 2014

Comunicat al suporterilor de la FC Argeș

Suporterii FC Argeş vǎ cheamǎ alǎturi pentru reînfiinţarea echipei

A trecut un an de la intrarea în insolvenţǎ a clubului nostru reprezentativ, FC Argeş. În aceastǎ perioadǎ, în ciuda speranţelor suporterilor şi a promisiunilor vehiculate la nivelul autoritǎţilor, lucrurile au mers din rǎu în mai rǎu pentru fotbalul argeşean. Lipsa de interes a responsabililor municipiului, inconsecvenţa în adoptarea soluţiilor, vorbele goale, sfidarea istoriei, a tradiţiei şi a adevǎratelor valori promovate timp de decenii de acest club au dus aproape la dispariţia unuia din cele mai importante brand-uri ale Piteştiului.

În ceasul cel mai greu al istoriei noastre, am socotit că nu existǎ decât o singură cale pentru salvarea de la o catastrofă totală: asumarea ducerii mai departe a numelui şi a tradiţiei reprezentate de FC Argeş de cǎtre adevǎraţii suporteri, de cǎtre gloriile care au scris pagini de istorie. Am socotit cǎ trebuie sǎ ne delimitǎm de promisiunile amǎgitoare şi mincinoase şi de inconsecvenţa celor care fie înfiinţeazǎ echipe noi pentru a le abandona ulterior, fie încearcǎ sǎ metamorfozeze cluburi anonime, urmǎrind în mod ruşinos sǎ ne pǎcǎleascǎ cum cǎ este alb ceea ce cu toţii vedem de fapt cǎ este negru.

Aşadar, suporterii şi fostele glorii s-au unit cu toţii într-un gând, înţelegând cǎ nu mai existǎ altǎ cale decât a porni de jos, cu un proiect nou, având ca principal scop revigorarea fotbalului argeşean şi preluarea a tot ceea ce a însemnat FC Argeş: nume, tradiţie, siglǎ, istorie, palmares, patrimoniu, suporteri.

Avem alǎturi de noi pe cei care au pus umǎrul la performanţele acestui club: Viorel Moiceanu, Relu Ancuţa, Mihai Zanfir, Jean Vlǎdoiu, Ilie Bǎrbulescu, Bogdan Argeş Vintilǎ, Jean Barbu, Vali Nǎstase, Paul Ciobanu. Oricare fost fotbalist este bine venit sǎ se alǎture proiectului.

Vom utiliza stadionul din Ştrand, acolo unde a jucat clubul prima datǎ, vom activa în Liga a 4-a şi vom folosi prima stemǎ a echipei FC Argeş.

Aşteptǎm suporterii sǎ ne susţinǎ şi sǎ ajute la reînfiinţarea echipei. Trebuie sǎ ne implicǎm şi să ducem mai departe istoria şi tradiţia echipei care ne-a dăruit atâtea bucurii. A venit momentul să îi dăruim şi noi viaţă, trebuie să renaştem. Cei interesaţi pot gǎsi mai multe detalii pe site-ul www.fcarges1953.ro

Existǎ deja câţiva sponsori care ne susţin,urmeazǎ şi alte discuţii, suntem deschişi faţǎ de cei care vor sǎ ne sprijine. Întreaga suflare alb-violetǎ interesatǎ de proiect se va întâlni sâmbǎtǎ la 11:30 în Ştrand, iar de sǎptǎmâna viitoare vor incepe selecţii pentru jucǎtori.

Alte știri din Fotbal