Fotbal
Comunicat al Președintelul FRFRazvan Lupica / Mediafax Foto
04 Mar 2014

Comunicat al Președintelul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat pe site-ul propriu un comunicat semnat de președintele Mircea Sandu:

Am luat cunoștință toate declarațiile și speculațiile, care fie au sugerat, fie au stabilit în mod răspicat o anumită legătură între sentințele pronunțate azi, în așa-numitul Dosar al Transferurilor, și Adunarea Generală a Federației Române de Fotbal, de mâine, 5 martie a.c.

Să fie clar: Președintele Mircea Sandu nu a dat niciun telefon și nici nu va suna pe cineva dintre membrii afiliați ai FRF pentru a boicota lucrările de mâine.

Membrii afiliați sunt singurii care decid modalitatea de desfășurare a Adunărilor Generale, for suprem și suveran al fotbalului românesc, iar acest atribut al Adunării Generale trebuie, și a fost dintotdeauna, respectat.

Orice alte comentarii și speculații nu au nici fundament, nici, implicit, acoperire.

Cât despre declarațiile domnului Răzvan Burleanu, care folosește, în ceea ce privește persoana mea, cuvântul "impostură", îl rog să dovedească înșelăciunile pe care, așa cum pretinde, le-am comis, dar îmi rezerv și dreptul de a întreprinde pașii necesari apropo de mai multe afirmații pe care le-a făcut la adresa mea în ultima perioadă.

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal