Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Sporturi de iarnă
Competiții anulate în ultima zi a Mondialelor de sanie pe pârtie naturală de la Vatra DorneiHermann Sobe / Mediafax Foto
05 Feb 2017

Competiții anulate în ultima zi a Mondialelor de sanie pe pârtie naturală de la Vatra Dornei

Duminică, 5 februarie, pe pârtie Bucovina din Vatra Dornei, erau programate ultimele manșe la probele de simplu feminin și masculin din cadrul Campionatului Mondial de Sanie pe pârtie naturală. Însă, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, respectiv temperaturile pozitive, calitatea gheții a fost afectată.

Astfel, reprezentanții juriului, delegații tehnici și antrenorii au decis de comun acord anularea probelor de concurs, iar pentru acordarea titlurilor de Campioni Mondiali s-au luat în considerare timpii înregistrați ieri în urma desfășurării primelor manșe din cadrul celor două probe, conform regulamentului internațional (IRO).  

La competiția de simplu feminin au participat 25 de fete, iar locul I a fost obținut de italianca Greta Pinggera (1:16.70), pe locul II s-a clasat tot o sportivă din Italia, respectiv Evelin Lanthaler (1:16.87), iar locul III a fost ocupat de sportiva Austriei, Tina Unterberger (1:17.93).

Italia s-a impus şi în proba de simplu masculin. Locul I a fost adjudecat de Alex Gruber (1:16.47), locul II a fost ocupat de rusul Juri Talikh (1:17.21), iar pe locul III s-a clasat austriacul Thomas   Kammerlander (1:17.31).  

Alte știri din Sporturi de iarnă