Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Combinata seniori+juniori merge la IstanbulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Dec 2015

Combinata seniori+juniori merge la Istanbul

O echipă națională de polo a României, compusă din juniori și din sportivi seniori care nu intră în vederile selecționerului Dejan Stanoevic pentru Campionatul European, va pleca spre Istanbul, în Turcia, unde va avea loc un turneu de pregătire. Alături de selecționata noastră, la patrulaterul de pe malul Bosforului vor mai fi prezente echipele de seniori ale Turciei, Olandei și Georgiei.

Echipa noastră va fi antrenată de către Edy Andrei. Federația Română de Polo a ales această soluție pentru evitarea confruntării cu naționala Georgiei, pe care o vom întâlni într-un meci foarte important, chiar în deschiderea Campionatului European de polo de la Belgrad.

Partidele de la Istanbul vor intra totuși în palmaresul echipei naționale de seniori, fiind o foarte bună oportunitate pentru juniorii și tinerii de perspectivă din polo-ul nostru.

În acest timp, echipa României, aflată pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru deplasarea din Serbia, se pregătește la Izvorani, la bazinul olimpic.

Alte știri din Polo