Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Clujenii înving, dar sibienii rămân în Liga 1Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Iun 2019

Clujenii înving, dar sibienii rămân în Liga 1

Returul barajului de promovare în Liga 1 s-a disputat în această seară la Sibiu și a confirmat locul echipei gazdă pe prima scenă și în sezonul viitor.

Veniți de pe poziții diferite după manșa tur de la Cluj, FC Hermannstadt și Universitatea Cluj au oferit un joc de uzură în care gazdele au fost mai relaxate în spatele acelui 2-0 din urmă cu trei zile. Șutul lui Dumitriu din minutul 16, deviat de Cordoș în corner, și lovitura liberă executată de Mățel două minute mai târziu care a trecut puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Dur-Bozoancă au fost singurele ocazii de poartă notabile din primele 45 de minute.

Partea a doua a jocului debutează cu lovitura de cap trimisă de Ionuț Stoica peste transversală în minutul 51, apoi Goga semnează prima ocazie a elevilor lui Bogdan Lobonț cu o lovitură de cap din plonjon în minutul 62. La numai două minute distanță, același Goga reia cu capul din 8-9 metri centrarea lui Gavra din flancul drept și deschide scorul, însă clujenii nu au puterea de a mări presiunea la poarta lui Căbuz. La cealaltă poartă Tătar trimite peste transversală din lovitură liberă, apoi Tsoumou înscrie un gol anulat corect pe motiv de ofsaid, iar pe minutele de final tot Tătar îl încearcă pe Dur-Bozoancă cu un șut din afara careului, iar portarul clujenilor a reținut în doi timpi.

S-a încheiat FC Hermannstadt - Universitatea Cluj 0-1 (0-0), o victorie prea mică pentru a răsturna rezultatul din tur și Sibiul are în continuare echipă în Liga 1.

 

FC Hermannstadt (antrenor Vasile Miriuţă): Căbuz - Al. Măţel, Dandea, I. Stoica, D. Tătar - Dâlbea, Antonov (min. 83 Pedro Moreira) - P. Petrescu, Dumitriu, Sg. Popovici (min. 67 Fl. Acsinte) - Tsoumou (min. 90 Lendric)

Universitatea Cluj (antrenor Bogdan Lobonţ): Dur-Bozoancă - Al. Coman, Berci, Cordoş, Taub (min. 87 M. Coman) - Greu (min. 80 Hordouan), G. Florescu, N. Pîrvulescu - Chitoșcă (min. 57 Gavra), Axente, Goga

Alte știri din Fotbal