Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cluburile din Liga 1 doresc să dispute barajul de menținere/promovare în dublă manșă
29 Iun 2020

Cluburile din Liga 1 doresc să dispute barajul de menținere/promovare în dublă manșă

Liga Profesionistă de Fotbal a primit punctele de vedere ale tuturor cluburilor membre în ceea ce privește varianta propusă de Federația Română de Fotbal, în cadrul ședinței Comitetului Executiv din data de 25 iunie 2020, ca jocurile de baraj pentru menținerea/promovarea în Casa Liga 1 să se desfășoare într-o singură manșă. Cele 14 cluburi membre ale Ligii 1 au susținut, în unanimitate, că nu sunt de acord cu varianta de lucru propusă de Federația Română de Fotbal și că doresc să dispute jocurile de baraj în două manșe, așa cum prevede și Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice al FRF.

Liga Profesionistă de Fotbal a transmis, pe cale de consecință, către Federația Română de Fotbal o adresă prin care prezintă punctul de vedere al cluburilor membre, și a îndemnat pe această cale FRF, ca, pentru respectarea principiilor democratice care guvernează activitatea fotbalistică din România, să solicite cluburilor din Liga 2 punctul de vedere cu privire la modul în care acestea doresc să dispute jocurile de baraj (în dublă manșă cum prevede ROAF al FRF sau varianta nouă a FRF, într-o singură manșă).

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Fotbal