Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Cluburile din Liga 1, consultate cu privire la modul de finalizare a actualului sezon competițional
18 Mai 2020

Cluburile din Liga 1, consultate cu privire la modul de finalizare a actualului sezon competițional

Așa după cum menționează într-un comunicat postat pe site-ul oficial, Liga Profesionistă de Fotbal solicită membrilor săi o opinie legată de modul în care ar trebui încheiat sezonul competițional în situația în care în rândul fotbaliștilor s-ar înregistra cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Iată textul integral al comunicatului:

"Liga Profesionistă de Fotbal a comunicat astăzi celor 14 cluburi membre adresa Federației Române de Fotbal din data de 15 mai 2020.
Am solicitat cluburilor să ne comunice până mâine, 19.05.2020, la ora 15.00, puncte de vedere cu privire la modul de finalizare a actualului sezon competițional, numai în eventualitatea în care vor exista cazuri de jucători depistați pozitiv cu virusul SARS-CoV 2 în faza de reluare a antrenamentelor sau după începerea competiției, și cu respectarea expresă a obiectivului de disputare a tuturor partidelor rămase de jucat în actualul sezon competițional. 

Totodată așteptăm punctul de vedere al fiecărui membru LPF cu privire la necesitatea adoptării unor sancțiuni disciplinare pentru nerespectarea prevederilor Protocolului medical privind reluarea antrenamentelor."

Alte știri din Liga 1