Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Clarificări privind situația conducerii tehnice a NaționaleiSportPictures.eu
09 Sep 2014

Clarificări privind situația conducerii tehnice a Naționalei

Astăzi, 9 septembrie 2014, la sediul Federației Române de Fotbal, a avut loc, la solicitarea selecționerului echipei naționale a României, o întâlnire a președintelui Federației, domnul Răzvan Burleanu, cu domnul Victor Pițurcă.

Întâlnirea a avut menirea de a clarifica situația la nivelul conducerii tehnice a echipei naționale, în urma ofertei pe care domnul Victor Pițurcă o are din partea clubului Al-Ittihad. 

Federația Română de Fotbal dorește să continue colaborarea cu antrenorul Victor Pițurcă, conform contractului aflat în derulare, în vederea asigurării condițiilor optime pentru prima reprezentativă în preliminariile Euro 2016. 

Unitatea de grup și continuitatea reprezintă două dintre cele mai importante atuuri ale echipei naționale în acest moment și considerăm că acestea sunt esențiale în vederea obținerii calificării la Campionatul European din Franța, un deziderat pe care îl împărtășim cu toți suporterii “tricolorilor”.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal