Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Ciucanii surclasează ”lupii”Attila Szabo / Mediafax Foto
22 Oct 2015

Ciucanii surclasează ”lupii”

Într-un meci ce a contat pentru etapa a 3-a a turului Campionatului Național de hochei pe gheață, dar și ca partidă în Liga Mol, la Brașov pe gheața patinoarului Olimpic s-au întâlnit ACS Corona și HSC Miercurea Ciuc.

Cu rusul Anton Berlev autor a patru goluri și cei doi letoni transferați la începutul lunii Kirils Tambijevs și Kalvis Ozols în formă bună, semnatari a câte două assist-uri, oaspeții s-au impus cu 2-5 (1-1, 1-0, 0-4).

Ciucanii au perfectat în ultima lună șapte noi veniri în componența lotului și crește valoarea lotului cu efecte imediate la capitolul rezultate. La polul opus, Corona se bazează pe jucători români și până când vor căpăta experiență competițională, rezultatele se vor lăsa așteptate.

Vineri și sâmbătă HSC Miercurea Ciuc va primi vizita celor de la Progym Gheorgheni în ultimele două meciuri ale turului, restanțe din chiar prima etapă a acestei ediții de campionat. Partidele vor fi abordate cu jumătate din echipă, cealaltă urmând să facă deplasarea în Ungaria pentru meciurile din cadrul Ligii Mol de sâmbătă, duminică și marți de pe terenurile celor de la MAC Népstadion Budapest, Dunaújvárosi Acélbikák și respectiv Debreceni HK.

La rândul lor, brașovenii vor juca în aceleași zile, tot în deplasare la Ujpesti TE, Ferencváros TC, respectiv MAC Népstadion Budapest.

Alte știri din Hochei