Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Ciucanii nu au reușit surprizaSportPictures.eu
28 Sep 2014

Ciucanii nu au reușit surpriza

HSC Miercurea Ciuc a suferit o nouă înfrângere în meciurile disputate în Liga Mol în meciul disputat astăzi pe Patinoarul ''Vakar Lajos'' din Miercurea Ciuc în compania campioanei en-titre, echipa slovacă HC Nové Zámky.

Meciul a fost echilibrat, diferența fiind făcută de un gol marcat cu 84 de secunde înainte de final, scorul partidei fiind 3-2 (2-1, 0-0, 1-1). Prima repriză a început promițător pentru spectacol, cu oaspeții deschizând scorul prin Faith în minutul 5:27, iar gazdele egalând în minutul 7:20 prin Trancă în situație de superioritate numerică, cu contribuția lui Sjolund și a lui Molnar. Oaspeții apasă pe accelerație și preiau conducerea prin același Faith în minutul 12:35, intrând în avantaj la prima sirenă. A doua treime a jocului nu aduce niciun gol pe tabelă, în schimb la începutul ultimei reprize, în minutul 46:39, Gecse aruncă în aer tribuna ciucană înscriind golul egalării. Presiunea gazdelor nu s-a concretizat, dar omul meciului, Faith, și-a completat seria de goluri înscriind în minutul 58:36 golul victoriei oaspeților.

În celelalte meciuri disputate astăzi, Debrecen – Miskolci 1-3 (0-0, 1-2, 0-1) și Ujpest – Ferencvárosi 5-3 (2-0, 3-3, 0-0). În clasament, după 5 etape pe primul loc este Miskolci Jegesmedvék cu 14 puncte, urmată de HC Nové Zámky și Dab.Docler la egalitate cu 12 puncte, Ujpest cu 7 puncte, Ferencvárosi TC și ASC Corona Brașov cu câte 5 puncte, Debreceni HK cu 3 puncte, în timp ce HSC Miercurea Ciuc rămâne cu 2 puncte.

Alte știri din Hochei