Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Alte sporturi
Ciprian Bălănescu, locul 25 la Campionatul Mondial de duatlonGabriel Fluerariu / Mediafax Foto
03 Iun 2014

Ciprian Bălănescu, locul 25 la Campionatul Mondial de duatlon

Orașul Pontevedra din Spania a fost la sfârșitul săptămânii trecute capitala duatlonului. Aici a avut loc Campionatul Mondial de Duatlon ce a adunat undeva pe la 1400 de atleți din aproximativ 30 de țări.

România a fost reprezentată în competiție de Ciprian Bălănescu, multiplu campion național la duatlon cât și la trialton. Concurenții de la categoria elite masculin au avut de parcurs 10 km alergare, 40 km bicicleta, 5 km alergare. Ciprian Bălănescu s-a clasat pe pozitia 25 cu un timp de 1 oră, 54 de minute și 39 de secunde.

Campionul mondial la duatlon, ediția 2014 este Benoit Nicolas din Franța care a terminat cursa într-o oră, 50 de minute și 18 secunde. Tot din Franța este și vicecampionul mondial la duatlon, Etienne Diemunsch (1 h 50 min 39 sec) iar ocupantul locului III este reprezentantul Spaniei, Emilio Martin (1 h 50 min 57). La categoria elite masculin au luat startul 54 de sportivi dintre care 19 nu au reușit să termine cursa.

Alte știri din Alte sporturi