Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Cincinnati: Tecău-Rojer, cu toată viteza!AFP / Mediafax Foto
13 Aug 2014

Cincinnati: Tecău-Rojer, cu toată viteza!

Cuplul Horia Tecău – Jean-Julien Rojer a dispus în această seară de spaniolii Marc Lopez și Marcelo Granollers, perechea cotată cu a 7-a șansă la câștigarea turneului de dublu de la Cincinnati, și au trecut în sferturile competiției unde vor întâlni, cel mai probabil, cel mai bun dublu al lumii, format de frații Bryan.

Partida de astăzi s-a disputat sub semnul echilibrului pe parcursul celor 100 de minute de joc. Ambele seturi – scorul final a fost 7-5, 7-6 (5) – au curs fără ca una dintre echipe să se detașeze mai mult de două ghemuri față de cealaltă. În fapt, primul set a fost marcat de două serii break – rebreak și s-a încheiat cu punct decisiv la 6-5. Setul secund a fost mult mai strâns, fără serviciu cedat de vreuna dintre echipe și minge de meci salvată de spanioli la 5-4 punct decisiv. Setul s-a dus în tiebreak, acolo unde Horia și Jean-Julien au arătat un psihic solid și au tranșat victoria în favoarea lor.

Alte știri din Tenis de câmp