Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Cinci stranieri U21 convocați pentru meciul cu BelgiaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Oct 2018

Cinci stranieri U21 convocați pentru meciul cu Belgia

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei U21 a României care este calificată la EURO 2019, a anunțat lista preliminară a jucătorilor convocați pentru partida amicală cu Belgia, programată pe 15 noiembrie, la Cluj-Napoca. 

După ce a obținut calificarea la Campionatul European de tineret de anul viitor, tricolorii U21 întâlnesc într-un meci amical Belgia, echipă calificată și ea la turneul final.

Partida se va disputa pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:00, și va fi transmisă în direct la Pro X.

Lista convocărilor preliminare:

Andrei Ionuț Radu (Genoa FC/Italia)
Vlad Dragomir (Perugia/Italia)
Mihai Dobre (Bournemouth/Anglia)
Adrian Petre (Esbjerg fB/Danemarca)
Andrei Sîntean (FK Viktoria Žižkov/Cehia)

Tragerea la sorți a grupelor turneului final găzduit anul viitor de Italia și San Marino va avea loc pe 23 noiembrie, la Bologna.

Sunt deja calificate la EURO: Italia (gazdă), Spania, Franța, Anglia, Serbia, Germania, Croația, România, Belgia, Danemarca. Ultimele două locuri vor fi decise în urma play-off-ului în dublă manșă: Polonia – Portugalia, Grecia – Austria.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Juniori