Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Cinci români pe tabloul principal la Concord Iași Open 2021Mircea Roșca / SportPictures.eu
10 Iul 2021

Cinci români pe tabloul principal la Concord Iași Open 2021

În această seară, la Baza Sportivă Ciric, gazda turneului de tenis ATP Challenger 100 Concord Iași Open 2021, a avut loc tragerea la sorți, cu emoții pentru cei cinci români aflați deja pe tabloul principal.

Astfel, Marius Copil, cap de serie nr. 6, trebuie să mai aștepte pentru a-și afla numele adversarului, în condițiile în care va întâlni un jucător din calificări, situație identică și pentru Filip Cristian Jianu, cel de-al doilea român intrat direct pe tabloul de concurs.

În ceea ce îi privește pe cei trei jucători români care au primit Wild-Card din partea organizatorilor, aceștia vor juca după cum urmează: Cezar Crețu cu un croat, Duje Ajdukovic, Ștefan Paloși cu italianul Matteo Donati și Nicholas David Ionel cu un spaniol, Nikolas Sanchez Izquierdo.

Duminică este programată prima zi de concurs la Concord Iași Open 2021, una cu meciurile din calificări, și cu cinci români pe tabloul principal.

Se va juca pe trei terenuri, începând de la ora 10.00, iar pe Terenul 1, în primul meci, Mihai Alexandru Coman îl va întâlni pe Uladzimir Ignatik din Belarus. În același timp, dar pe Terenul 2, Vlad Andrei Dancu joacă împotriva unui francez, Matteo Martineau, meciurile acestea fiind urmate, pe Terenul 1, de întâlnirea dintre Matei Cristian Onofrei și columbianul Alejandro Gonzalez, respectiv pe Terenul 2 de partida dintre Alexandru Jecan și cehul David Poljak.

În fine, în cel de-al cincelea meci al zilei cu un român pe teren, Dan Alexandru Tomescu se va afla față în față cu francezul Matthieu Perchicot.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp