Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Cinci finale românești la Mondialele pentru juniori și tineretAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
24 Aug 2016

Cinci finale românești la Mondialele pentru juniori și tineret

În această perioadă, la Rotterdam, în Olanda, au loc Campionatele Mondiale de canotaj pentru juniori și tineret U23. Delegația României, care participă la această competiție, a bifat deja prezența în cinci finale.

Fetele din ambarcațiunea de dublu vâsle feminin, Ioana Vrînceanu și Viviana-Iuliana Bejinariu, au terminat cursa din semifinale pe locul 2 și vor evolua în finală vineri 26 august (ora 16,30), potrivit Federației Române de Canotaj.

Băieții din barca de patru rame, Alexandru-Cosmin Macovei, Dumitru Mariuc, Dănuț-Viorel Rusu și Neculai Aniculesei, au terminat cursa din semifinale pe locul 3, urmând să concureze pentru medalii joi 25 august (ora 18,45), anunță aceeași sursă.

Echipajul de opt rame masculin cu cârmaci, alcătuit din Alexandru Chioseaua, Gheorghe-Robert Dedu, Ciprian Tudosă, Sergiu-Vasile Bejan, Constantin Radu, Cristian Ivașcu, Robert-Ovidiu Goșan, Alexandru Matincă și Adrian Munteanu, s-a clasat pe locul 2 în semifinale (05:41.02), iar finala se va desfășura în data de 26 august (ora 18,45).

La simplu feminin categorie ușoară, Andreea Asoltanei a terminat cursa pe locul 4 în semifinală (07:50.77), urmând să evolueze în Finala B de joi 25 august (ora 18,20).

Luni obținuseră prezența în finale fetele de la patru rame, Alina Elena Pop, Ana-Maria Simion, Mădălina Hegheș și Diana Mihai, și de la patru vâsle, Elena Logofătu, Georgiana Vasile, Maricela-Dorina Otea și Nicoleta Pașcanu.

Alte știri din Juniori