Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Chiricheș și Raț, victorii importante!
11 Ian 2014

Chiricheș și Raț, victorii importante!

Tottenham, echipa lui Vlad Chiriches, cât si West Ham, cea a lui Răzvan Raț, au obținut victorii importante în etapa a 21-a, disputată sâmbătă, victorii ce-i plasează pe Spurs pe un loc 5, european (cel putin până mâine, când va juca și Liverpool), iar victoria ciocănarilor îi scoate pe aceștia din zona retrogradării.

Chiricheș a fost titular-integralist în partida Tottenham-Crystal Palace și s-a descurcat excelent într-un meci care a fost foarte echilibrat în prima repriza, dar care în a doua a fost decis de reușitele lui lui Ericksen din minutul 50 și a lui Defoe din minutul 73, care au stabilit și scorul final, 2-0 pentru Spurs.

Răzvan Raț a fost și el titular în meciul pe care WHU l-a susținut în deplasarea de la Cardiff, meci extrem de important dacă ținem cont că ambele formații sunt în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Meciul a fost de intensitate maximă, prima repriză găsindu-i pe cei de la West Ham într-un nesperat avantaj minim realizat de Cole în minutul 42.

La reluare, galezii atacă furibund, dar nu reușesc să egaleze, cei care marchează fiind tot coechipierii lui Răzvan, în minutul 90+3, prin Noble, scor final 2-0 pentru West Ham.

Alte știri din Fotbal