Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Chiricheș, integralist la revenirea în prima echipăAFP / Mediafax Foto
08 Apr 2014

Chiricheș, integralist la revenirea în prima echipă

Pentru Vlad Chiricheș, partida Tottenham - Sunderland 5-1 a fost prima după accidentarea suferită la spate și a însemnat revenirea sa la prima echipă a clubului londonez.

Cu toate că echipa sa a învins la o diferență mare, fundașul român poartă vina pentru primul gol al meciului, cel înscris de oaspeți în minutul 17, la singurul șut pe poartă al acestora. Chiricheș a avut un schimb de pase cu portarul Lloris, ieșit aproape de margine, iar apoi i-a pasat direct adversarului care a marcat cu o execuție de la 25 de metri în poarta lăsată goală.

Tot luni seară, Alexandru Bourceanu și Bogdan Stancu au fost adversari timp de 56 de minute în meciul direct Trabzonspor - Genclerbirligi 3-0. După aproape o oră de joc, atacantul oaspeților, Stancu, a fost înlocuit. Până atunci, Stancu a fost activ, a și marcat în minutul 37, dar din ofsaid. Bourceanu a jucat tot meciul. Și Bourceanu a apărut mult în joc. A și încercat un șut la poartă din afara careului, dar portarul advers a respins. Cu victoria aceasta, trupa lui Bourceanu a urcat pe locul patru, de Europa League.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal