Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
China Open: Tecău în linie dreaptă pentru al 7-lea trofeu al sezonului!Razvan Lupica / Mediafax Foto
04 Oct 2014

China Open: Tecău în linie dreaptă pentru al 7-lea trofeu al sezonului!

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer sunt de neoprit în ultima perioadă, reușind astăzi să obțină calificarea în a opta finală a acestui an, a doua consecutivă după cea câștigată la Shenzen săptămâna trecută.

Meciul de astăzi disputat contra perechii formate de Fabio Fognini (Italia) și Leonardo Mayer (Argentina) s-a încheiat după 75 de minute cu scorul 6-4, 6-4 în favoarea dublului româno-olandez.

Partida a avut o desfășurare diferită în cele două seturi, primul având o curgere liniară, cu ghemuri câștigate în zona de siguranță de fiecare parte, până la ghemul 10, în care Tecău – Rojer au câștigat break-ul al punct decisiv. Actul secund a fost mult mai animat, după ce perechea româno-olandeză s-a detașat cu un break la 3-0, fiind apoi egalată la 3, cei doi au avut puterea de a face un nou break pentru 5-4 și au servit pentru meci. Fognini – Mayer au făcut rebreak și beneficiau de șansa de a egala, însă Tecău – Rojer au reușit să închidă meciul pe serviciul adversarilor.

Finala ce se va disputa mâine dimineață le va opune perechea cap de serie numărul 4 a turneului formată din Julien Benneteau (Franța) și Vasek Pospisil (Canada). O victorie le-ar aduce al șaptelea trofeu al sezonului și, poate și mai important, avansul cu un loc până pe 5 în Race to London, clasamentul pentru turneul campionilor.

Alte știri din Tenis de câmp