Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
China Open: Simona, victorie pe tortul aniversarAFP / Mediafax Foto
28 Sep 2014

China Open: Simona, victorie pe tortul aniversar

La numai o zi după ce a împlinit 23 de ani, Simona Halep și-a făcut un cadou așa cum suntem siguri că și-a dorit: o victorie după un joc de înaltă clasă.

Constănțeanca este consecventă în declarațiile sale că bucuria jocului este cea mai importantă pentru ea. Asta a arătat și astăzi în meciul de la China Open contra cehoaicei Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA. După un meci care a durat o oră și jumătate, Monica a învins în două seturi cu scorul 6-1, 6-4.

Primul set a fost o desfășurare de forțe pentru jucătoarea noastră, care după ce a fost condusă cu 1-0 nu a mai lăsat nicio șansă adversarei sale, în 6 ghemuri cehoaica reușind doar 9 puncte. Setul secund s-a desfășurat sub semnul echilibrului până la 4-4, iar în ghemul 9 Simona anulează adversarei o minge de break pentru ca apoi să reușească să închidă meciul pe serviciul cehoaicei.

În turul următor, Simona o va întâlni pe jucătoarea gazdă Lin Zhu, clasată pe locul 168 WTA, care a beneficiat de retragerea rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova, locul 30 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp