Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
China Open: Horia merge în semifinalăAFP / Mediafax Foto
02 Oct 2014

China Open: Horia merge în semifinală

Jucătorii români au avut parte astăzi de meciuri pe muchie de cuțit în turneul de la Beijing. După partida Simonei Halep, a venit rândul lui Horia Tecău să ne țină cu sufletul la gură. În sfertul de finală disputat alături de Jean-Julien Rojer împotriva perechii Thomas Berdych (Cehia) – John Isner (SUA), Tecău a învins cu greu cu scorul 7-6 (3), 4-6, 12-10 după 100 de minute de joc.

După ce primul set a fost decis în tiebreak, actul secund a fost foarte aproape de același deznodământ, însă Berdych – Isner au reușit un break în plus în ghemul 9, break obținut la punct decisiv, apoi au făcut serviciul și au dus partida în supertiebreak. Echilibrul s-a păstrat aici până la 9-9, apoi două minibreak-uri, câte unul de fiecare parte, au dus suspansul mai departe. Cei care au fost mai siguri pe ei au fost Horia și Jean-Julien și astfel și-au deschis drumul către semifinalele competiției.

Aici, cei doi vor da piept cu Fabio Fognini (Italia) și Leonardo Mayer (Argentina), cei care au produs surpriza primului tur prin victoria asupra primilor favoriți Daniel Nestor (Canada) – Nenad Zimonjic (Serbia), iar în sferturi au beneficiat de forfait-ul sîrbilor Novak Djokovic – Filip Krajinovic.

Alte știri din Tenis de câmp