Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Chiajna, teren minatBogdan Iordache / Mediafax Foto
18 Aug 2014

Chiajna, teren minat

Se pare că terenul de la Chiajna nu poartă noroc gazdelor sale. Viitorul Constanța a început bine partida de la Chiajna în care a primit vizita celor de la CFR Cluj, dar a terminat în corzi.

Cârstocea a bifat prima acțiune a gazdelor cu un șut frumos din afara careului, respins însă de Felgueiras. În minutul 12 Tade dă replica cu un șut parat de Balauru, goalkeeper-ul constănțean fiind solicitat din nou în minutul 26 la reluarea lui Guima. În minutul 38 Țîru este foarte aproape de autogol, respingerea sa trimițând balonul în transversala porții apărate de coechipierul său Balaur, dar răsuflă ușurat după ce faza se finalizează cu un corner. Imediat, Deac taxează o nouă greșeală în defensiva Viitorului, la o ieșire inoportună a lui Balauru la 30 de metri și o ciocnire a acestuia cu Hodorogea, mingea ajungând în cele din urmă la mijlocașul clujean care îndeplinește o formalitate trimițând-o în poarta goală. Era minutul 43 și până la pauză nu se mai întâmplă nimic cu efect pe tabelă.

Repriza a doua pare mai echilibrată, dar în pofida șutului bun, la vinclu, trimis în minutul 56 de Daminuță și scos în corner de Felgueiras, golul apare în cele din urmă tot la poarta lui Balauru. În minutul 82 Tade înscrie la colțul scurt și face ca tabela să indice scorul Viitorul – CFR Cluj 0-2 (0-1), scorul final al partidei.

Viitorul rămîne fără victorie, în timp ce clujenii fac 7 puncte și urcă pe locul 7.

 

Viitorul Constanța (antrenor Bogdan Stelea): Balauru - Nikolov, Țîru, Hodorogea, Mitrea - Daminuță, S. Pană (min. 70 Năstăsie) - Benzar, Andelkovic (min. 84 Rusu), Cârstocea (min. 78 Tănase) - Bonilla

CFR Cluj (antrenor Vasile Miriuță): Felgueiras - Susic, Larie, Rada, Camora - Monroy, Muniru – Jakolis (min. 65 Jazvic), Guima (min. 74 Christian), Deac – Tade (min. 85 Ivanovski)

Alte știri din Fotbal