Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Chiajna confirmă forma bună
07 Dec 2013

Chiajna confirmă forma bună

Parcursul bun al elevilor lui Ionuț Chirilă a continuat și vineri seară când Concordia a întâlnit ASC Poli Timisoara într-un meci contând pentru etapa a 17-a din Liga 1.

Evoluții și rezultate diferite pentru cele două formații în ultimele 5 partide ale sezonului, Chiajna o singură înfrângere, iar bănățenii o singură victorie.

Prima repriza ne arată echipa gazdă mai insistentă și drept urmare nu lipsesc nici ocaziile și nici golul. Astfel, în minutul 24, Onduku zguduie bara porții lui Nuno Claro, iar peste 6 minute cei de la Concordia primesc un penalty pentru fault in careu, lovitura de pedeapsă fiind transformată de Purece, și tabela arată 1-0 la pauză.

Repriza a doua e dinamică, oaspeții revin, domină și înscriu din lovitură liberă prin Gorobsov în minutul 56, iar când se părea că meciul se indreaptă spre o remiză echitabilă, ilfovenii reușesc golul victoriei în minutul 85 prin Wellington. Scor final 2-1 pentru Concordia, rezultat influențat și de prestația arbitrului Theo Craciunescu.

Cele doua garnituri aliniate la startul partidei au fost:

Chiajna: Râmniceanu - Dima, Leca, Bambara, Bucurică - Onduku, Ispir, Purece, N.Roşu, Serediuc – Wellington.

Rezerve: Cobrea, Savin, Strătilă, L. Ganea, D. Florea, M. Neagu, G. Apostol.

ACS Poli: Nuno Claro - Belu, Scutaru, Şeroni, Poparadu - Al. Popovici, Ov. Petre, Nanu, Gorobsov, Keita – Szekely.

Rezerve: Pap, Nohai, Bălace, Trandu, Boldea, Nicola, Balaure.

Alte știri din Fotbal