Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Champions League: Înfrânți, dar cu fruntea susMircea Rosca / SportPictures.eu
17 Nov 2015

Champions League: Înfrânți, dar cu fruntea sus

Înfrângere drastică pentru Tomis Constanța în meciul disputat pe teren propriu contra polonezilor de la Asseco Resovia Rzeszow. După înfrângerea la limită din prima etapă a grupei G a 2016 CEV DenizBank Volleyball Champions suferită în deplasarea din Belgia cu Volley Asse-Lennik, constănțenii au cedat categoric în Sala Sporturilor din Constanța în fața echipei finalistă a ultimei ediții a competiției-regină a cluburilor europene. Polonezii au învins în minim de seturi 3:0 (25:20, 25:19, 25:21) într-un meci de 80 de minute pe care l-au controlat de la un capăt la altul.

Constănțenii au fost cei care au alergat după egalare în primul set și după ce au fost conduși cu trei puncte au echilibrat tabela la 5 și apoi la 15, însă polonezii au apăsat pe accelerație și după al doilea time-out tehnic s-au detașat decisiv.

Setul secund a avut un start diferit, cu Tomis la cârmă, oaspeții fiind conduși cu 7:5. O serie de trei puncte consecutive a întors rezultatul în favoarea acestora și experiența superioară și-a spus cuvântul: polonezii s-au gestionat momentul și s-au distanțat treptat până la 7 puncte (12:19). Marinarii au o tresărire de orgoliu și revin până la două puncte în spate (19:21), dar patru puncte consecutive i-au apropiat pe polonezi la un set distanță de victorie.

Scenariul ultimului set a fost oarecum similar cu cel din actul secund, cu constănțenii detașați la trei puncte 4:1, însă oaspeții au egalat și au menținut echilibrul. Reveniți din nou la conducere după al doilea time-out tehnic cu 17:16, constănțenii nu au putut face față și au cedat punctele de final. În pofida scorului ce pare drastic, elevii lui Martin Stoev nu au făcut un joc rău și dacă lotul nu s-ar fi confruntat cu o serie de problemele medicale diferența de pe tabelă nu ar fi fost atât de mare.

Joi se va disputa cel de-al doilea meci din grupă, #Dragons Lugano - Volley behappy2 Asse Lennik. Etapa a 3-a programează partidele Asseco Resovia Rzeszow - Volley behappy2 Asse Lennik (2 decembrie, ora 19:00) și #Dragons Lugano - Tomis Constanța (3 decembrie, ora 18:30).

Alte știri din Volei