Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Champions League: Dezamăgire în GruiaPaul Ursachi / SportPictures.eu
24 Iul 2018

Champions League: Dezamăgire în Gruia

CFR Cluj a pornit poticnit parcursul european, elevii lui Edi Iordănescu suferind o înfrângere dureroasă în manșa tur a turului 2 preliminar al UEFA Champions League. Suedezii de la Malmö FF s-au impus la limită pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” și au luat o opțiune importantă pentru calificarea în faza următoare a competiției, în timp ce clujenii trebuie să revizuiască rapid mecanismul echipei pentru a fructifica șansa lor în meciul retur programat miercurea viitoare în nordul continentului.

Un joc de slabă factură, lipsit de șuturi pe poartă și faze periculoase, a făcut din experimentata formulă de echipă trimisă în teren de Edi Iordănescu o trupă de nerecunoscut. Nici suedezii nu au excelat în exprimarea pe teren, singurul care s-a ridicat deasupra tuturor fiind Carlos Strandberg, decarul fiind autorul unicei reușite a partidei. La numai două minute după ce a încercat fără succes să profite de o eroare a lui Manea, Strandberg a primit o pasă perfectă pe culoar de la Lewicki, a trecut în viteză de Mureșan și Vinicius și de la 18 metri a șutat cu latul și l-a surprins pe Arlauskis, care putea face mai mult pentru evitarea golului.

0-1 în minutul 45, un gol care a picat greu la moralul clujenilor, care la zece minute după începerea reprizei secunde puteau fi pedepsiți din nou de Strandberg. Raidul său solitar prin defensiva CFR-ului s-a încheiat cu pătrunderea în careul lui Arlauskis și o pasă scurtă pentru Rieks, al cărui șut a fost respins cu piciorul de către portarul lituanian.

Scor final CFR Cluj - Malmö FF 0-1 (0-1), rezultat care lasă totuși o rază de speranță pentru manșa retur.

 

CFR Cluj (antrenor Edi Iordănescu): Arlauskis - Manea, A. Mureşan, Vinicius, Camora - Hoban (min. 60 Males) - Deac (min. 79 A. Păun), Culio, Djokovic (min. 46 A. Ioniţă), Omrani

Malmö FF (antrenor Uwe Rosler): Dahlin - Larsson (min. 89 Vindheim), Nielsen, Bengtsson, Safari - Traustason (min. 89 S. Adrian), Lewicki, Christiansen, Rieks - Rosenberg, Strandberg (min. 86 Antonsson)

Alte știri din Fotbal