Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Challenge Cup: Rezultate pozitive în turul șaisprezecimilorDan Duta / SportPictures.eu
05 Dec 2019

Challenge Cup: Rezultate pozitive în turul șaisprezecimilor

Ieri s-a disputat prima manșă a duelurilor din șaisprezecimile Challenge Cup, cea de-a treia competiție continentală inter-cluburi de volei feminin. În această fază evoluează două reprezentante ale României, CSM Lugoj și Știința Bacău.

Evoluând pe teren propriu împotriva cehoaicelor de la Dukla Liberec, CSM Lugoj a trecut peste tracul debutului într-o competiție europeană și s-au impus cu 3:0 (28:26, 25:20, 25:12) ceea ce le dă confortul de a aborda manșa retur de la Liberec din data de 17 decembrie chiar și cu perspectiva unui set de aur. Dacă vor obține calificarea în optimile de finală, lugojencele vor avea ca adversară formația turcă THY Istanbul, deținătoarea Cupei Balcanice (Balkan Volleyball Association Cup).

Evoluând în deplasare pe terenul portughezelor de la Clube Kairos Ponta Delgada, jucătoarele de la Știința Bacău au avut o misiune ușoară câștigând cu scorul de 3:0 (25:22, 25:14, 25:14) după 67 de minute de joc. Jocul retur de pe 18 decembrie nu va pune probleme fetelor pregătite de Florin Grapă, care sunt deja cu gândul la duelul din optimi în care vor întâlni învingătoarea disputei dintre Dresdner SC  și LLC "SC Prometey" Kamienskie din Ucraina, meciul tur din Germania încheindu-se cu scorul de 3:0 pentru gazde.

Alte știri din Volei