Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
Cele mai bune performanțe la Campionatele Internaționale de înot ale RomânieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Mai 2017

Cele mai bune performanțe la Campionatele Internaționale de înot ale României

Înotătorul lituanian Danas Rapsys a stabilit cea mai bună performanță la Campionatele Internaționale de înot ale României, ediția 2017, după ce la proba de 100 metri spate a stabilit un scor de 895 de puncte. El a fost urmat, în acest clasament, de către conaționalul său Andrius Sidlauskas, care la proba de 200 metri bras a înotat un timp echivalent cu 878 de puncte. Podiumul s-a completat cu un înotător român, Bogdan Scarlat, 856 de puncte după proba de 1500 metri liber. Primii 6 înotători, clasificați conform tabelei internaționale de punctaj FINA, au primit premii, din partea FRNPM, în valoare cumulată de 28 000 de euro.

Moldoveanca Tatiana Sălcuțan a obținut 800 de puncte la proba de 200 metri spate, cu care a avut a noua performanță la general și prima la feminin. Tot ea a avut și cea mai bună performanță a junioarelor. La juniori, Daniel Martin, cu 811 puncte la proba de 100 metri spate, a fost declarat cel mai bun în ierarhia de specialitate.

 

sursa: frnmp.ro

Alte știri din Natație