Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Cei 12 Vulturi pentru meciul cu Macedonia din cadrul FIBA EuroBasket 2021 Pre-QualifiersMihaela Bobar / SportPictures.eu
20 Feb 2019

Cei 12 Vulturi pentru meciul cu Macedonia din cadrul FIBA EuroBasket 2021 Pre-Qualifiers

Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești va găzdui, joi, 21 februarie, cu începere de la ora 18:00, confruntarea dintre reprezentativele masculine ale României si Macedoniei, partida contând pentru campania FIBA EUROBASKET 2021 PRE-QUALIFIERS.

Astăzi, în jurul orelor prânzului, imediat după antrenamentul care a fost deschis reprezentantilor mass-media, antrenorul principal Tudor Costescu a anuntat numele celor 12 “Vulturi” care vor evolua joi impotriva liderului grupei B.

Componenta nationalei Romaniei pentru meciul cu Macedonia:
1 - Lucas Tohatan (BC CSU Sibiu)
2 - Giordan Watson (CSM CSU Oradea)
3 - Dragos Diculescu (SCM Timisoara)
5 - Mirel Dragoste (BC CSU Sibiu)
6 - Iulian Orbeanu (BCMU FCA Pitesti)
7 - Tudor Gheorghe (BCMU FCA Pitesti)
10 - Bogdan Nicolescu (CSM CSU Oradea)
11 - Radu Virna (Steaua Bucuresti)
12 - Bogdan Popa (SCMU Craiova)
13 - Alexandru Olah (Kangoeroes Basket Mechelen)
15 - Emanuel Cate (UCAM Murcia)
25 - Rolland Torok (U-BT Cluj-Napoca)


Partida din cadrul FIBA EUROBASKET 2021 PRE-QUALIFIERS va fi transmisa in direct de DIGI SPORT dar si de pagina de Facebook a Echipei Nationale de Baschet Masculin a Romaniei.
 
Delegatia Macedoniei este asteptata sa soseasca la Ploiesti in cursul acestei zile, nationala pregatita de Jordanco Davitkov urmand sa efectueze diseara un prim antrenament de acomodare in Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti iar joi dimineata un ultim antrenament oficial. Delegatia oaspetilor va fi insotita la Ploiesti de presedintele federatiei macedoniene, fostul mare jucator Petar Naumoski, dar si de Darko Kaevski (director general in cadrul Directiei pentru Sport si Tineret) si Ivica Jevtich (secretar general).
 
 Interesul manifestat de fanii baschetului si nu numai pentru meciul cu Macedonia a fost foarte mare, biletele distribuite prin intermediul platformei bilete.ro epuizandu-se deja in aceasta dimineata.
 
 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet