Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Cehul Zdenek Kolar este noul campion de simplu de la Concord Iași OpenFRT.ro
18 Iul 2021

Cehul Zdenek Kolar este noul campion de simplu de la Concord Iași Open

Rezultat oarecum surprinzător în finala de simplu a ediției 2021 a Concord Iași Open, favoritul principal al competiției, francezul Hugo Gaston, fiind învins de cehul Zdenek Kolar, cap de serie nr. 5.

Primul set a fost unul incredibil, Kolar reușind să câștige cu 7-5, deși la un moment dat era condus cu 5-1. În setul secund, însă, diferența a fost făcută de un singur break, câștigat de Gaston chiar în primul game și care i-a asigurat victoria cu 6-4 în acest al doilea set. În decisiv, Kolar a fost cel care a reușit primul break, s-a distața rapid la 4-1, a avut chiar o minge de break pentru 5-1, dar a ratat-o, Hugo a revenit în meci și doar câteva minute scorul a devenit egal, 4-4. A fost, însă, o scurtă răbufnire de orgoliu a francezului pentru că Zdenek a recăpătat controlul jocului și s-a impus în cele din urmă.

A fost 7-5, 4-6, 6-4, pentru Kolar care devine cel de-al doilea campion de simplu din istoria Concord Iași Open, cel mai mare turneu ATP organizat în România.

Turneul de dublu al ediției 2021 a Concord Iași Open s-a încheiat cu victoria favoriților principali ai turneului, brazilienii Orlando Luz și Felipe Meligeni Rodrigues Alves, care au avut nevoie de doar două seturi pentru a se impune, cu 6-3, 6-4, în fața perechii Hernan Casanova, din Argentina, și Roberto Ortega-Olmedo, din Spania.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp