Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Ce cote au Universitatea Craiova și CFR să termine neînvinse sezonul regulatRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Oct 2020

Ce cote au Universitatea Craiova și CFR să termine neînvinse sezonul regulat

Principalele candidate la titlu în Liga 1, Universitatea Craiova și CFR Cluj, sunt neînvinse după primele șapte etape ale campionatului. Pot ele să spere la un sezon „invincibil”? Cotele Betfair spun că mai degrabă nu.

După ce și-au disputat titlul în meci direct în finalul sezonului trecut, Universitatea Craiova și CFR Cluj sunt principalele candidate să ridice trofeul și în această stagiune. Ambele sunt neînvinse până acum – ba chiar Craiova are victorii pe linie în primele șapte etape.

Cele două echipe se vor întâlni pentru prima oară în acest sezon abia în decembrie, iar bookmakerii Betfair oferă o cotă de 17.0 pentru ca ambele echipe să rămână neînvinse până la meciul direct. CFR Cluj are o cotă de 3.25 să nu piardă în următoarele șapte meciuri, în timp ce Craiovei i se oferă o cotă de 5.5.

 

Cote speciale Betfair – Liga 1:

  • CFR Cluj să fie rămână neînvinsă până pe 19 decembrie – 3.25

  • Craiova să fie rămână neînvinsă până pe 19 decembrie – 5.5


Situația se schimbă când vine vorba de un întreg sezon regulat fără înfrângere. Craiova are de departe șansa mai mare de a rămâne „invincibilă” conform Betfair, cu o cotă de 67.0. CFR Cluj, pe de altă parte, are o cotă de 501.0, semn că performanțele clujenilor nu s-au ridicat la nivelul rivalei din Craiova, care va avea prima șansă în meciurile directe.

Cote speciale Betfair – Liga 1:

  • Craiova să încheie sezonul regulat neînvinsă – 67.0

  • CFR Cluj să încheie sezonul regulat neînvinsă – 501.0


Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri