Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Castrol EDGE prezinta TITANIUM ICE inspirat de Fast & Furious 8
17 Mar 2017

Castrol EDGE prezinta TITANIUM ICE inspirat de Fast & Furious 8

În parteneriat cu viitorul film al Universal Pictures, Furios și iute 8, Castrol EDGE a creat cel mai ambițios Titanium Trial de până acum: TITANIUM ICE.

Într-un decor periculos, ales special în premieră mondială în peisajul sălbatic și ghețos al Teritoriului Yukon din Canada, Michelle Rodriguez, una dintre starurile francizei Furios și iute, se înfruntă cu legendara cascadoare Debbie Evans, care se află la volanul unui Jaguar F-TYPE R 5,0 litri V8 cu suprasarcină şi tracţiune integrală - tratat cu Castrol EDGE - împotriva unei armate mixte de tancuri militare, submarine nucleare, elicoptere, rachete, explozii și gheață șubredă.

TITANIUM ICE le va oferi fanilor Furios și iute o avanpremieră exclusivă a acțiunii uimitoare din cel mai recent capitol al uneia dintre cele mai populare și longevive serii de filme din toate timpurile. 

Urmăriți cum Castrol EDGE îi oferă cascadoarei încrederea în plus de care are nevoie pentru a împinge la limită atât mașina, cât și pe ea însăși, în una dintre cele mai palpitante provocări de până acum!

Castrol EDGE este cea mai puternică gamă Castrol de uleiuri de motor. TITANIUM ICE a provocat-o pe cascadoarea noastră la una dintre cele mai dificile misiuni pe care le-a avut vreodată - să conducă într-un decor mixt, virtual și real, într-unul dintre peisajele extreme ale planetei. Castrol EDGE vă oferă siguranța de a împinge la limite atât mașina, cât și pe dumneavoastră, oriunde și oricând este necesar.

Alte știri din Business sport