Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Câștigătoarele turneelor 2 șl 3 din Cupa României 3x3Mircea Roșca / SportPictures.eu
17 Feb 2019

Câștigătoarele turneelor 2 șl 3 din Cupa României 3x3

Nicio surpriză în turneele cu numărul 2 din din cadrul primei ediții a Cupei Romaniei 3x3, masculin, sezonul 2019, competiție care a adus la start 22 de echipe.

La fel ca in cazul primelor turnee, in Seria EST (disputata la Arena de Baschet din Capitala) castig de cauza a avut Athletic Constanta (Adrian Trandafir, Nicolae Ciuca, Cezar Baragau si Dragos-Alin Andries), in vreme ce la Medias (Sala Sporturilor), in Seria VEST, s-a impus CSM CSU Oradea (Laszlo Lazar, Mihai Gavrila, Edward Petrescu si Mark Szilagyi). Cele 2 echipe au intrecut, in finala, de Agronomia Bucuresti (20-14), respectiv de BC CSU Sibiu (21-14).

Seria VEST a continuat sa fie dominata autoritar de CSM CSU Oradea și sâmbătă, grupare care a obtinut cel de-al treilea succes consecutiv, dupa ce s-a impus clar in finala Turneului 3 in fata SCM Timisoara, cu scorul de 22-8. Performanta oradeana este remarcabila, mai ales ca cvartetul CSM CSU are la activ 15 victorii din tot atatea jocuri disputate.

Si daca la Medias surprizele se lasa asteptate, in schimb, la Arena de Baschet din Bucuresti a fost inregistrat primul succes al singurei echipe care nu are corespondent in LNBM, respectiv CSU Pitesti!. Bazandu-se pe un lot experimentat, format din Adrian Blidaru, Alexandru Negut, Bogdan Stancut si Tudor Constantin, CSU Pitesti a avut un parcurs fara greseala, acumuland un procentaj maxim, cu sase victorii consecutive, iar in ultimul act al Turneului 3 s-a impus in fata CSO Voluntari, cu scorul de 20-18.

Duminica, in aceleasi locatii se vor disputa Turneele 4 ale seriei EST si seriei VEST.

 

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet