Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Casa Pariurilor devine sponsorul oficial al FC Botoșani și U Cluj
19 Aug 2018

Casa Pariurilor devine sponsorul oficial al FC Botoșani și U Cluj

Pentru că în Moldova fotbalul este iubit și practicat cu pasiune, susținem unul dintre cele mai importante cluburi din această zonă. Casa Pariurilor este noul sponsor principal al FC Botoșani.

"Suntem încântați să colaborăm cu unul dintre cele mai importante cluburi din Liga 1. FC Botoșani a reprezentat România în cupele europene și vom susține clubul pentru a progresa în continuare. Apreciem că FC Botoșani e un club foarte bine organizat, transparent și care e sprijinit la fiecare meci de un public entuziast. Acest parteneriat face parte din strategia Casa Pariurilor de a susține sportul acolo unde acesta e practicat cu pasiune și respect pentru suporteri. Filozofia noastră este pe deplin compatibilă cu cea a clubului FC Botoșani", a declarat Lewis Findlay, General Manager - Casa Pariurilor.

Cătălin Anton, președinte FC Botoșani, a declarat în cadrul conferinței de presă: "Am început să atragem sponsori naționali, ceea ce înseamnă că ne-am făcut treaba bine în ultimii ani. Suntem bucuroși să lucrăm alături de Casa Pariurilor, un partener serios, sponsor al Cupei Romaniei și al Ligii 2".

 

Casa Pariurilor a devenit sponsor al "Șepcilor roșii" în anul în care clubul își propune revenirea în elita fotbalului. De acum, pe tricourile Universității Cluj se va regăsi o companie care susține pasiunea suporterilor și tradiția clubului, două dintre calitățile necesare pentru drumul spre marea performanță.

"De peste 10 ani, Casa Pariurilor a intrat într-o competiție mai importantă decât oricare alta. Una fără sfârșit și care nu oferă nicio Cupă pentru învingător: Susținerea Fotbalului Românesc. Tradiția și Pasiunea sunt două dintre valorile comune ale Universității Cluj și Casa Pariurilor. Cu același obiectiv inițial, Casa Pariurilor consideră că parteneriatul cu Universitatea Cluj, o formație de tradiție și care promovează tineri jucători din pepiniera proprie, este unul natural. Urăm succes Universității Cluj în noul sezon, iar fanilor le dorim să sărbătorească la sfârșitul anului promovarea în primul eșalon!", a declarat Lewis Findlay, General Manager - Casa Pariurilor.

"Faptul că unul dintre cele mai importante branduri din domeniu a decis să susțină FC Universitatea Cluj ne dă încredere că proiectul nostru este pe drumul cel bun și că ne vom putea bucura împreună la finalul sezonului de promovarea în Liga 1. Am reușit să convingem branduri puternice să se alăture clubului nostru, iar Casa Pariurilor este unul dintre ele, demonstrând astfel că fotbalul poate atrage resurse financiare din piață și poate genera valoare pentru sponsori, în condițiile unui proiect sustenabil și a unui management profesionist", a precizat Mihai Moga, Brand Manager - FC Universitatea Cluj.

Alte știri din Business sport