Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cârţu: „Este important să dăm meciuri în picioare băieţilor care au evoluat mai puţin“SportPictures.eu
09 Sep 2014

Cârţu: „Este important să dăm meciuri în picioare băieţilor care au evoluat mai puţin“

La finalul partidei cu FC Podari, Sorin Cârţu a declarat: „Sunt în strategia noastră astfel de jocuri de pregătire, în ideea de a da meciuri în picioare şi celor care evoluează mai puţin. Considerăm că astfel îşi vor îndeplini mai bine sarcinile. Şi asta vom face mereu, vom organiza meciuri amicale, cu echipe fie de C, fie de B“. Directorul tehnic al Universităţii a explicat achiziţionarea lui Ionuţ Tîrnăcop: „Este un jucător pe care l-am legitimat pe ultima sută de metri, era liber. E un jucător polivalent, de zonă centrală, laterală. Suntem puţin descoperiţi acolo, având în vedere starea de pregătire a unora dintre băieţi, dar şi faptul că pot apărea probleme de caronaşe de-a lungul campionatului. Cred că ne va ajuta“. Totodată a vorbit şi despre Cosmin Gângioveanu, pe care doreşte să-l readucă la forma din urmă cu câţiva ani când era căpitanul naţionalei de tineret: „Problema lui Gângioveanu este mai diferită, mai specială. Este un jucător care s-a pierdut în ultimii ani, încercăm să-l recuperăm având în vedere că este al Craiovei, să-l redăm fotbalului. Depinde şi de el, va fi mult de muncă pentru că este în urmă cu pregătirea. Dar la calităţile pe care le are şi le-a arătat la un momentdat, fiind internaţional de tineret, sper să revină la potenţialul arătat atunci“.

Antrenorul craiovean este convins că Centrul de copii şi juniori va veni în curând cu soluţii pentru echipa mare a Universităţii: „Sunt nişte puşti buni – Cârstea, Iuga, Manea, Miculaiciuc. Vor face în continuare pregătire cu noi şi în timp va ieşi ceva. Au calităţi: tehnicitate în regim de viteză, i-am văzut. Dar încă sunt mici, sigur că din punct de vedere fizic au carenţe“.

Despre partida cu Oţelul, Cârţu a spus: „Am antrenat Galaţiul, am luat-o de la -6 şi am dus-o în finala Cupei, implicit în cupele europene. A fost o perioadă frumoasă, un oraş în care m-am simţit foarte bine. N-am avut momente de plictiseală în zona respectivă. Sperăm să facem cele mai bune rezultate aici, dar înainte să ieşim din zona în care ne aflăm, pentru că ne dă frisoane. În primul rând trebuie să obţinem un rezultat pozitiv în meciul cu Oţelul“.  

sursa: csuc.ro

Alte știri din Fotbal