Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Capăt de drum pentru jucătorii româniAndreea Alexandru / Mediafax Foto
26 Nov 2015

Capăt de drum pentru jucătorii români

Ambii sportivi români angrenați în competițiile importante ce se derulează pe final de sezon au suferit înfrângeri în turul secund.

Petru Luncanu nu a putut continua ascensiunea pe tabloul principal al ”Andria e Castel Del Monte Challenger”, turneu de categoria ATP Challenger cu premii totale de 42.500 USD. Aseară în optimile probei de simplu, jucătorul nostru clasat pe locul 442 ATP a cedat cu scorul de 6-3, 6-1 în fața ucraineanului Illya Marchenko (94 ATP), cap de serie numărul 2 al tabloului. El a primit un cec de 730 USD și 13 puncte de clasament.

În această dimineață, Patricia Maria Țig, locul 118 WTA, a pierdut în set decisiv partida cu croata Jana Fett (215 WTA) din al doilea tur al probei de simplu din cadrul 2015 Dunlop Srixon World Challenge are loc în această săptămână la Toyota, în Japonia. Compatrioata noastră a cedat cu 6-4, 1-6, 2-6 în 110 minute de joc și părăsește turneul ITF cu premii de 75.000 USD în care era cotată ca favorită numărul 2 cu 10 puncte de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp