Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
Cantonamente pentru înotătoriAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
27 Ian 2016

Cantonamente pentru înotători

Mai mulți componenți ai lotului național de înot al României vor demara în luna februarie activitățile intensive de pregătire, în vederea calificării și/sau pregătirii pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Astfel, în perioada 1-23 februarie, Marius Radu, Norbert Trandafir, Robert Glință și Alin Coste, se vor deplasa la Malaga, în Spania, pentru un cantonament în bazin descoperit. Ei vor fi supravegheață de antrenorul Ovidiu Galeru, iar apoi, în perioada 26-28 februarie, vor participa la un concurs de verificare la Lyon, în Franța.

Tot în Spania va pleca, în perioada 7-29 februarie, la Sierra Nevada, Daniel Macovei, pentru un cantonament la altitudine. El va fi însoțit în acest stagiu de antrenorul Matei Giurcăneanu.

Alex Coci se va pregăti în regim de cantonament în SUA, despre acest subiect urmând a avea un material aparte, în curând.

Juniorii vor avea și ei o activitate intensă, datele de pregătire și concursuri urmând a fi publicate în viitorul apropiat.

Mai trebuie precizat că acțiunea de la Malaga a fost aprobată de Comisia Tehnică a Comitetului Olimpic și Sportiv Român, care este și finanțatorul cantonamentului spaniol, informează www.frnpm.ro.

Alte știri din Natație