Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Cantonamente de vară pentru hocheiștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Aug 2016

Cantonamente de vară pentru hocheiști

Patinoarul Olimpic din Brașov găzduiește cantonamentelor celor patru loturi naționale de hochei pe gheață U20, U18, U16 și Portari în perioada 16-30 august 2016. Concomitent se vor desfășura și Cursurile de Perfecționare al Antrenorilor la toate categoriile de vârstă.

Și de această dată cele patru loturi și antrenorii convocați au suportul USA Hockey prin Matt Cunningham, Manager of USA Hockey Coach Education Programs și Jason Powers, care este unul din antrenorii care pregătesc lotul de portari al Statelor Unite. Cei doi au sosit în Romania după Camp-ul din 11-14 august (nivel 5) din St. Louis, Missouri.

Pentru a face față hocheiului modern echipele naționale au nevoie de patru linii care să patineze 60 de minute. Cum vor lucra cele patru linii, cum vom selecționa cel mai bun portar, cum vom alege perechile de fundași și cum vom înscrie cât mai multe goluri sunt întrebările la care se caută răspunsuri în cadrul acestui program de pregătire de vară, organizat anual de către Federația Română de Hochei pe Gheață.

 

sursa: rohockey.ro

Alte știri din Hochei