Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Cantonament în Bulgaria pentru CVM Tomis ConstanțaSportPictures.eu
27 Aug 2014

Cantonament în Bulgaria pentru CVM Tomis Constanța

Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanța, va pleca într-un cantonament la Dobrich, în Bulgaria. Dobrogenii se pregătesc de grupele Ligii Campionilor, unde vor întâlni Piacenza, din Italia, Lugano, din Elveția sau Roselaere, din Belgia. Formația noastră, care anul trecut a fost la un pas de finala CEV Cup, are ambiții mari pentru acest sezon, așa că pregătirile au demarat deja.

O parte a lotului, sub comanda antrenorului secund Radu Began, a plecat spre Bulgaria. În autocar s-au aflat Andrei Stoian, Dragos Pavel, Andrei Spinu, Sergiu Stancu, Andrei Laza, Alexandru Zahar, Razvan Tanasescu și Bojan Janic, care au făcut joncțiunea la fața locului cu antrenorul principal Martin Stoev și cu jucătorii Stanislav Petkov și Ventislav Simeonov.

Nu participă la această primă etapă de pregătire internaționalii Nikola Rosic (Serbia) și Andrei Zhekov (Bulgaria), selecționați pentru Campionatul Mondial din Polonia, care începe în 30 august. Alți trei jucători, Mihai Tarta, Robert Vologa și Adrian Aciobăniței, sunt selecționați la naționala de tineret sub 20 de ani a țării noastre, care va participa la Campionatul European din Cehia și Slovacia. Această competiție va începe în 29 august.

Alte știri din Volei