Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Alte sporturi
Câmpulung Moldovenesc va găzdui etapa a V-a Campionatului României la tenis cu piciorul
28 Sep 2019

Câmpulung Moldovenesc va găzdui etapa a V-a Campionatului României la tenis cu piciorul

Opt echipe din Campionatul României de Tenis cu Piciorul se reunesc la munte, la Campulung Moldovenesc, pentru o nouă rundă de meciuri.Jocurile sunt programate sâmbătă, 28 septembrie, începând cu ora 9.30, în două locaţii, Sala de Sport de la Colegiul Național „Dragoș Vodă” şi Sala de Sport de la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare”. Semifinalele si finalele se estimeaza sa inceapa dupa ora 18.00.

Gazdele competiţiei vor fi echipele Bucovina Team si Rechinii Tehnici, formaţiile vor primi vizita a unei grupări vecine, Black Hill Vatra Dornei, dar şi a mai multor formaţii transilvănene, în frunte cu Tengo Salonta, cea mai titrată grupare românească la sportul cu mingea mare care se dispută la fileu. Au mai confirmat prezenţa la etapa din Bucovina echipele Futnet Timisoara şi Futnet Oradea, fiind posibilă şi prezenţa grupărilor Tengo Juniori şi Olimpyakos Radauti.

Organizatorul campionatului este Asociaţia Judeţeană de Fotbal-Tenis Bihor, iar gazdele turneului, clubul Bucovina Team si clubul Rechinii Tehnici. au drept parteneri în organizare Primăria Campulung Moldovenesc, Aqua Carpatica, Joma, Agrosel, Gravo Stile Industry, Direcţia de Sport şi Tineret Suceava şi OrionMEDIA.

„Avem plăcerea să găzduim la noi acasă, la Campulung Moldovenesc, familia tenisului cu piciorul din România. Va fi a doua etapă organizată în Bucovina, după ce anul trecut ne-am duelat doar cu echipele din această zonă şi ne-am întâlnit cu formaţiile din Ardeal în play-off. Cu ocazia etapelor desfăşurate la Cluj-Napoca şi la Oradea, am remarcat cât de popular este acest sport în Transilvania, acum e rândul ardelenilor să vadă că şi în Bucovina există pasiune pentru tenisul cu piciorul. Aşteptăm cu drag iubitorii de sport în cele două locaţii în care se vor juca meciurile. Spectacolul sportiv este garantat, iar intrarea este libera”, a prefaţat evenimentul Ciobotea Ionel-Danut, reprezentantul clubului gazdă, Team Bucovina.

 

După patru etape clasamentul general se prezintă astfel:

1. Tengo Salonta                                                  - 131 puncte

2. Futnet Oradea                                                 - 105 puncte

3. Dumbrăviţa Timiş                                             - 87 puncte

4. Tengo Juniori                                                  - 83 puncte

5. Futnet Timişoara                                            - 75 puncte

6. Rechinii Tehnici Câmpulung Moldovenesc         - 64 puncte

7. Black Hill Vatra Dornei                                    - 62 puncte

8. Bucovina Team Câmpulung Moldovenesc          - 42 puncte 

9. JSF Cluj-Napoca                                             - 31 puncte

10. Olympiakos Rădăuți                                   - 4 puncte

Alte știri din Alte sporturi