Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Campionul mondial Rivaldo, sfaturi pentru Louis Munteanu „O să-i fie greu la început!”
05 Oct 2020

Campionul mondial Rivaldo, sfaturi pentru Louis Munteanu „O să-i fie greu la început!”

Ambasadorul Betfair Rivaldo a comentat transferul tânărului Louis Munteanu la Fiorentina, lansând și un avertisment cu privire la defensivele pe care fostul jucător al Viitorului le va întâlni în Serie A. Brazilianul a comentat pentru Betfair și ultimele evenimente din fotbalul spaniol, dar și reîntâlnirea dintre Messi și Cristiano Ronaldo, în grupele UEFA Champions League.

Fostul campion mondial Rivaldo rămâne conectat la fotbalul din România, deși Rivaldinho a părăsit FC Viitorul pentru un transfer în Polonia. Admirator al proiectului lui Gheorghe Hagi, Rivaldo a analizat plecarea lui Louis Munteanu de la FC Viitorul la Fiorentina. „Sincer, nu l-am remarcat pe Munteanu, dar ce pot spune cu siguranță este că structura clubului este una excelentă, iar academia funcționează foarte bine în promovarea jucătorilor tineri, așa că nu este o surpriză să văd un tânăr de acolo plecând în Italia. Nu este un campionat ușor, deoarece fundașii obișnuiesc marcheze strâns și nu rămâne prea mult spațiu de manevră. Este foarte diferit față de liga spaniolă, unde există mai mult spațiu. Oricum, dacă este talentat, va avea perioada sa de adaptare, după care își va putea dovedi valoarea  la un club italian. Dar va fi greu la început.”, a declarat Rivaldo, care a evoluat pentru AC Milan între 2002 și 2004.

Alte declarații ale ambasadorului Betfair Rivaldo:

Despre Grupa G a UEFA Champions League, cu FC Barcelona, Juventus, Dinamo Kiev și Ferencvaros:

“Barcelona și Juventus au nimerit în aceeași grupă a Champions League și va fi frumos să retrăim acest duel pe care Messi și Ronaldo l-au avut mai multe sezoane în fotbalul spaniol.

Cu siguranță asta va crește nivelul competiției, întrucât întreaga lume își dorește să urmărească confruntările lor. Iar cu Dinamo Kiev și Ferencvaros, care completează grupa, este de așteptat ca Juve și Barça să se califice cu ușurință și lupte pentru primul loc.

Există voci care tind să spună că evoluțiile lui Messi au scăzut puțin după plecarea lui Ronaldo din Spania, așadar acesta este un moment excelent pentru ca ambii jucători să tragă din nou mai tare când se vor confrunta pe teren.

Între ei a existat întotdeauna un duel constructiv și interesant, care a motivat alți jucători și a ajutat întreaga competiție, iar acum va putea fi retrăit pentru mai bine de 180 de minute.

Ronaldo își dorește întotdeauna să fie cel mai bun, dar sunt sigur că Messi nu-i va face viața ușoară, așa că trebuie doar să ne așezăm confortabil și să asistăm la derularea unor noi momente istorice.”

Despre cât de greu îi va fi Barcelonei să găsească un înlocuitor pentru Luis Suarez:

„Barcelona continuă căutarea unui nou atacant care să îl înlocuiască pe Luis Suarez și, bineînțeles, va fi frumos să vedem pe cineva venind curând, ca Memphis Depay, care pare a fi un jucător bun.

Oricum, va fi greu de găsit pe cineva cu caracteristicile și spiritul de luptă ale lui Suarez, care i-au permis să devină al treilea cel mai bun marcator din istoria clubului.

Sincer, mi-e teamă că va dura mult timp până când Barcelona va găsi un jucător similar, care să ne facă să îl uităm pe Suarez.

Toți jucătorii care ar putea veni în locul său în următoarele câteva sezoane vor fi comparați cu el, ceea ce va adăuga o responsabilitate suplimentară în afară de aceea de a purta tricoul Barcelonei.”

Despre revirimentul lui Philippe Coutinho la FC Barcelona:

„Nu m-am îndoit niciodată de calitățile lui Philippe Coutinho ca jucător, pe care ni le-a și demonstrat la Liverpool și sezonul trecut, la Bayern, când a devenit campion european.

Asta i-a sporit încrederea și, chiar dacă nu a primit foarte multe minute, a marcat de două ori împotriva Barcelonei în Liga Campionilor. Cred că acesta este momentul său pentru a-și revendica în cele din urmă locul în primul unsprezece al Barcelonei, jucând ca numărul 10, iar plecarea lui Suarez ar putea fi benefică pentru el, deoarece îi permite să creeze o mai bună chimie cu Messi.

Are toate calitățile necesare, este titular al echipei naționale a Braziliei și cred că se bucură de toate condițiile pentru a produce un sezon 2020-21 solid cu Barcelona. Acesta este momentul potrivit pentru el, deoarece toate stelele par a fi aliniate în favoarea sa. ”

 

Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri