Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Alte sporturi
Campionii naționali la darts s-au decis!
03 Iul 2018

Campionii naționali la darts s-au decis!

Andreea Brad și Adrian Frim au cucerit trofeele de campioni naționali la darts, după evenimentul care a avut loc, între 27-30 iunie 2018, în Iulius Mall Cluj Napoca, competiția fiind organizată de Federația Română de Darts și promovată de Diana Seceleanu PR. Cei doi jucători și-au adjudecat titlul, după ce au câștigat finalele disputate cu Doriana Macovei, respectiv Gabriel Pascaru.

Astfel, s-a definitivat lotul național al țării noastre, care ne va reprezenta tricolorul la competițiile externe: Adreea Brad, Doriana Macovei, Oana Cimpoca, Mirela Iftode, Adrian Frim, Gabriel Pascaru, Alexandru Stoian, Laszlo Kadar.Cu această formulă, România va participa la Campionatul European, programat în luna septembrie, în Ungaria, dar și la Mediterranean Cup, din 2019, la Barcelona.

„A fost o ediție extraordinară, Clujul ne primește mereu cu brațele deschise și ne bucură căldura oamenilor din inima Ardealului. Le mulțumim celor de la Iulius Mall pentru sprijinul în organizare, fiindu-ne parteneri de nădejde înultimii trei ani. Putem spune cu bucurie că, de la an la an, se arată interesați din ce în ce mai mulți oameni de darts și sunt dornici să învețe acest sport, care necesită concentrare și stăpânire de sine. Ne-am bucurat de mare interes din partea clujenilor și vom reveni cu siguranță și la următoarea finală de campionat!”, a declarat Dragoș Dumitrescu, președinte al Federației Române de Darts.

Finala Campionatului Național de darts a reunit 48 de jucători din categoria masculin și primele 16 clasate de la feminin, iar în timpul evenimentului, zeci de amatori de darts s-au putut antrena și câștiga premii la unul dintre cele mai noi sporturi „adoptate” de țara noastră.

Despre Federația Română de Darts
Federația Română de Darts a fost înființată în anul 2008 și a parcurs toate etapele necesare introducerii unei noi ramuri sportive și recunoașterea ca federație națională. În tot acest timp, a introdus în circuitul mondial două Open-uri internaționale, a organizat Campionatul European de Darts din 2014 și urmează ca țara noastră să găzduiască, în 2019, Campionatului Mondial, după ce Federația Română de Darts a câștigat licitiația pentru organizarea acestei competiții. Detalii despre competițiile organizate de Federația Română de Darts sunt disponibile pe site-ul oficial și pagina de Facebook.

Alte știri din Alte sporturi