Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de masă
powered by Sadolin
Campionii naționali ai probelor de dublu la tenis de masăCiprian Sterian / Mediafax Foto
01 Mar 2014

Campionii naționali ai probelor de dublu la tenis de masă

Campionatul Național individual de seniori a programat ieri și astăzi probele de dublu. Prima probă a fost cea de dublu mixt, în care frații Szocs și-au adjudecat titlul de campioni naționali după o finală plină de răsturnări de situație. Sportivii de la CSM Bistrița au învins în finală dublul format de sportivii de la CSM Buzău Roxana Istrate și Ovidiu Ionescu. Pe locul III s-au clasat perechile Viorel Filimon / Elizabeta Samara (CS Top Spin 08 Constanța / CS Farul Constanța) și Constantin Cioti / Camelia Postoaca (CSM Buzău / CS Pristavu Câmpulung).

Astăzi competiția a continuat cu probele de dublu fete și dublu băieți. Finala băieților a fost captivantă, cu răsturnări de situație și a fost câștigată de Constantin Cioti / Adrian Dodean (CSM Buzău / CSM Arad) în fața dublului Lucian Munteanu / Adrian Cazacu (CS Top Spin 08 Constanța). Semifinaliști și ocupanți ai locului III au fost Cristian Pletea / Rares Sipos (LPS Constanța / CSM Cluj) și Ionuț Șeni / Alexandru Petrescu (CS Mioveni).

Finala fetelor a adus o uriașă răsturnare de situație, dublul Bernadette Szocs / Iulia Necula (CSM Bistrița / CSTA București) reușind să revină de la 0-2 pentru a-și adjudeca victoria cu 3-2 în fața dublului Camelia Postoacă / Irina Ciobanu (CS Pristavu Câmpulung / LPS Slatina). Bronzul a fost cucerit de Cristina Hirici / Anamaria Sebe (CS Farul Constanța) și Roxana Istrate / Roxana Iamandi (CSM Buzău / CS Farul Constanța).

Alte știri din Tenis de masă