Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Campioni de cursă lungăSportPictures.eu
26 Mai 2014

Campioni de cursă lungă

Duminică, 25 mai, HCM Constanţa a reuşit să îşi treacă în palmares un nou titlu de campioană a României, chiar pe terenul marii rivale, Ştiinţa Bacău.

Băcăuanii aveau nevoie de o victorie la 10 goluri diferenţă pentru a depăşi la golaveraj formaţia de pe litoral (partida din turul turneului 1-3 fiind câştigată de constănţeni cu 27-18) şi au început în forţă, conducând cu 5-0 în minutul 9. Până în minutul 25 diferenţa de cinci goluri s-a menţinut, oaspeţii reuşind doar 6 goluri, 11-6. S-a intrat la pauză cu un handicap de doar trei goluri pentru constănţeni şi cu speranţe în tabăra gazdelor, 11-8.

Partea a doua a consemnat eforturile formaţiei din Bacău de a mări ritmul şi a încerca imposibilul pe tabelă, cu şase minute înainte de final înregistrându-se cea mai mare diferenţă de până atunci, 21-15. S-a terminat până la urmă "doar" 24-19, HCM Constanța cucerind pentru a şasea oară consecutiv şi pentru a 9-a oară in istorie titlul de campioană a României, dar şi al cincilea event, dintre care ultimele patru consecutive.

Adversarii lor din acest meci, Ştiinţa Bacău, se pot mândri ca fiind singura formaţie ce le-a ţinut piept în ultimii ani, cucerind medaliile de argint pentru a treia oară consecutiv.

Alte știri din Handbal