Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Campionatul de Mini-Rugby AMRB se joacă la RC Antonio Jr.
31 Oct 2016

Campionatul de Mini-Rugby AMRB se joacă la RC Antonio Jr.

Rugby Club Antonio Jr. organizează sâmbătă, 5 noiembrie, Turneul 3 al Campionatului Regional de Mini-Rugby Muntenia ediția 2016/2017 al Asociației Municipale de Rugby București.  Meciurile vor avea loc pe terenul din Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei (Str. Oltetului, nr. 30, sector 2, Bucuresti), cu incepere de la ora 09:00. 

Acest turneu va fi unul special pentru micutii rugby-sti pentru ca toti cei 600 de copii participanti vor fi rasplatiti cu premii dulci, oferite de catre principalul sponsor al actiunii Carrefour Colentina, sponsor al clubului RC Antonio Jr.

"Ne bucura ocazia de a organiza etapele 5 si 6 din campionatul AMRB si dorim sa ramana in amintirea copiilor ca o etapa inedit. Fiecare copil va primi o punga cu dulciuri, o recompensa pentru pasiunea aratata in tere. Cu aceasta ocazie multumim dnei Ana Monic, director Complexul Sportiv Tei, dlui Ionut Nitoi – sponosorilor Carrefour Colentina si Toshiba Medical Systems care au raspuns pozitiv propunerii noastre si speram ca si pe viitor sa fie alaturi de noi”, a declarat Dumitru Antonio, fondatorul clubului RC Antonio Jr.

In plus, printre invitatii de seama ai evenimentului se numara Florin Vlaicu si Florin Surugiu. 

La actuala editie a Campionatului s-au inscris la cele patru categorii de varsta U8, U10, U12 si U14, 31 de echipe, in jur de 600 de copii regasindu-se pe teren. In cadrul Turneului 3 se vor disputa etapele a V-a si a VI-a. Competitia se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Rugby si a Asociatiei Municipale de Rugby Bucuresti.

Alte știri din Rugby