Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Campionatul Național: Transformare în 24 de oreSorin Pană / SportPictures.eu
25 Mar 2015

Campionatul Național: Transformare în 24 de ore

În meciul cu numărul 4 al finalei Campionatului Național de hochei pe gheață, pe patinoarul din Galați a existat o singură echipă: CSM Dunărea. Cu o transformare radicală în 24 de ore de la înfrângerea de ieri, în cele 60 de minute de joc de astăzi hocheiștii de la malul Dunării au introdus de nu mai puțin de 7 ori pucul în poarta lui Catrinoi, în timp ce Steaua nu a reușit să înscrie nici măcar o dată.

Adrian Irimia (min. 4:21) și Ede Mihaly (min. 8:48) au marcat golurile primei reprize, iar echilibrul s-a rupt în debutul reprizei a doua după golurile lui Tamas Biro (min. 24:04) și Szabolcs Szocs (min. 28:57), ultimul marcat în dublă superioritate. Steliștii au încercat din răsputeri să pună în pericol poarta lui Otto Onodi, însă portarul gazdelor a fost imbatabil în această seară. Ede Mihaly (min. 45:55 și 52:42) și Dmytro Nimenko (min. 52:07) au dat ultimele lovituri pentru a închide tabela cu scorul CSM Dunărea – Steaua 7-0 (2-0, 2-0, 3-0).

Cu scorul general de 3-1, Dunărea așteaptă cu încredere meciul următor programat vineri la Cârța și pot reveni la Galați cu trofeul în bagaje.

Alte știri din Hochei