Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Yachting
Campionatul Național Alpha Bank Offshore începe vineri la Marina Eforie
13 Sep 2019

Campionatul Național Alpha Bank Offshore începe vineri la Marina Eforie

Peste treizeci de ambarcațiuni sunt așteptate la startul Campionatului Național Alpha Bank Offshore 2019, una dintre cele mai importante competiții de yachting ale sezonului pentru bărci mari. Prima etapă debutează vineri, 13 septembrie a.c., la Marina Eforie Nord, urmând ca cea de-a doua să se desfășoare două săptămâni mai târziu, la Marina Limanu (27-29 septembrie). 

​Campionatul, organizat de Black Sea Competition & Black Sea Magic, cu sprijinul oferit de Marina Eforie Nord, Life Harbour Limanu și Alpha Bank și sub egida Federației Române de Yachting, este deschis pentru clasele ORC și IRC și va încheia sezonul competițional de yachting 2019 pentru bărci mari. 

​Alpha Bank România susține activ yachtingul românesc prin promovarea constantă a celor mai importante competiții de profil din România. Suportul oferit de Alpha Bank în ultimii ani a condus la creșterea notorietății, calității și profesionalismului concursurilor de yachting de bărci mari. Alpha Bank România a susținut și promovat atât Cupa României (formată din cinci etape competiționale), cât și Campionatul Național (constituit din două etape de concurs) și și-a luat angajamentul de susținere a activităților de yachting din România până în 2020. Astfel, președintele FRY, Alexandru Micu, ține să mulțumească Alpha Bank România pentru suportul acordat, cât și organizatorilor Black Sea Competition și Marina Limanu, pentru efortul depus în desfășurarea competițiilor din acest an.

Despre Alpha Bank

Alpha Bank România, parte a Grupului Alpha Bank, a fost înființată în 1994, fiind prima bancă cu capital străin care a intrat pe piața românească. Alpha Bank România este o bancă universală, ce oferă o gamă largă de servicii și produse atât pentru segmentul de piață dedicat persoanelor fizice, cât și pentru sectorul IMM și corporate, printr-o rețea de unități situate în București și alte orașe mari din țară. Pentru mai multe informații, vizitați www.alphabank.ro.

 

Despre Marina Eforie/Asociația Black Sea Sailing Association

Marina Eforie este un port de agrement privat din România, construit la standarde ridicate, care asigură o gamă variată de servicii: cheiaj, ridicări/lansări ambarcațiuni, mentenanță, reparații și intervenții, zonă de restaurant și terase într-un cadru specific iubitorilor de sailing. În cadrul marinei și cu sprijinul acesteia, se organizează și se desfășoară evenimente de sailing cu anvergură atât națională cât și internațională, care au consacrat Black Sea Sailing Association în acest domeniu.

 

Despre Marina Limanu

Marina Limanu este singura marină privată din România cu infrastructura completă: cheiaj, hotel, restaurant și ponton plutitor acoperit dedicat conferințelor și evenimentelor private. Implicarea marinei în organizarea celor mai importante competiții din yachting-ul offshore a fost constantă în ultimii ani, iar comunitatea pasionaților de sailing a crescut semnificativ și datorită prezenței școlilor de sailing care își desfășoară activitatea în cadrul Marinei Limanu.

Alte știri din Yachting